Bel nu!

038 421 11 95
info@werkplaats13.nl
Gasthuisplein 13A
8011 SB Zwolle

Over ons

Wat leuk dat we ons even mogen voorstellen! Bij Werkplaats13 werkt een enthousiast team. Vol energie en creativiteit organiseren we de leukste uitjes. Voorheen deden we dit onder de naam Pink Pepper, maar na 5 jaar stopte dit franchiseconcept. Nu werken we dus onder een nieuwe naam, met hetzelfde enthousiasme!

Midden in het centrum vind je Werkplaats13, aan het Gasthuisplein. Vanuit deze locatie organiseren we diverse workshops en activiteiten. Veel van de culinaire activiteiten vinden plaats in De Kookstudio van Zwolle, aan de Thomas a Kempisstraat.

We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat iedereen het pand met een grote glimlach verlaat en vaak ook met een mooi resultaat. Bijvoorbeeld een zelfgemaakt sieraad, een mozaïek stuk, een heerlijk doosje handgemaakte bonbons of een groot schildersdoek waar de actie vanaf spat.

Plan jij binnenkort een vrijgezellenfeest, teamuitje of familiedag? Onze site staat vol tips, arrangementen en mogelijkheden voor ieder uitje & budget. Maar geen enkel feestje is "standaard", dat begrijpen wij als geen ander. Als je bij ons langs komt of even belt, kunnen we meedenken over de ideale invulling.

Al onze prijzen zijn inclusief de kosten voor de materialen, locatie en professionele begeleiding. De btw en boekingskosten zijn ook inbegrepen, dus er zijn verder geen bijkomende verrassingen. Bijna alle activiteiten hebben we in eigen beheer. Daarnaast werken we met een aantal vaste partners samen.

Onze werkwijze is als volgt: je kunt een programma desgewenst bij ons in optie zetten. Dan houden we de tijd en locatie even beschikbaar. Na vijf dagen nemen we weer contact op om te horen of het door mag gaan. Wanneer jullie de boeking definitief willen maken, mailen we een bevestiging. Het exacte aantal personen horen we graag uiterlijk twee weken vooraf. Dan sturen we ook de factuur toe met de laatste details over jullie boeking. Het verzoek is om de betaling per bank te voldoen. Onze algemene voorwaarden zijn vrij strikt. Natuurlijk kan het gebeuren dat iemand ziek wordt of door andere nare omstandigheden verhinderd is. Wij proberen hier schappelijk mee om te gaan, maar soms zijn er al kosten gemaakt die we toch in rekening moeten brengen.

Werkplaats13 © 2019 | Gasthuisplein 13A, 8011 SB Zwolle | Sitemap | Website: Rootz*