Bel nu!

038 421 11 95
info@werkplaats13.nl
Gasthuisplein 13A
8011 SB Zwolle

BBQ boot

Bekijk de stad eens vanaf een heel andere kant! Al varend door de stadsgracht ziet Zwolle er (ook) prachtig uit. En tijdens deze boottocht wordt de BBQ ook nog eens voor jullie aangestoken. Uitermate relaxed om op deze manier met je vrienden of collega's wat tijd op het water door te brengen. We hoeven nergens naartoe, dus alle verzoekjes over de route zijn welkom bij de kapitein.

Bij slecht weer zorgen we ervoor dat iedereen droog kan zitten. Natuurlijk is het minder leuk als het met bakken uit de hemel komt, maar ja.... Het is "roeien met de riemen die we hebben". En uit ervaring weten we dat het al schuilend onder de brug ook erg gezellig kan worden. Muziekje erbij. Drankje & hapje. En na regen komt zonneschijn.

Boeken jullie dit uitje ter ere van een vrijgezellenfeest? Dan slepen we met veel plezier de aanstaande bruid of bruidegom nog even in een grote band achter de boot aan. Een mooie plek voor hem of haar om even goed te overdenken of ze écht wel in het huwelijksbootje willen stappen ;-)

Werkplaats13 © 2018 | Gasthuisplein 13A, 8011 SB Zwolle | Sitemap | Website: Rootz*