Bel nu!

038 421 11 95
info@werkplaats13.nl
Gasthuisplein 13A
8011 SB Zwolle

Solex rijden

Zin in een bijzonder rondje Zwolle? Na de nodige uitleg en een oefenrondje op de parkeerplaats gaan jullie zelfstandig op pad. Tijdens deze tocht rijd je door een prachtige omgeving in en om Zwolle. Wij hebben een rondje van ongeveer twee uur effectief brommeren uitgestippeld. Er is dus ruimschoots tijd om onderweg een leuke foto te maken, een kop koffie te drinken of een klein extra rondje te draaien. 

Solexen zijn authentiek en hebben ruime levenservaring. Dat is natuurlijk ook de charme van een solex. Nadeel is dat er wel eens een klein pechje of gebrekje onderweg kan zijn. Geen nood! Tijdens jullie rit staan wij paraat om jullie te komen "redden" in dit soort noodgevallen. Angst voor pech onderweg is dus niet nodig.

Een tocht op de solex is hoe dan ook een erg leuke activiteit tijdens een familiedag, teamuitje of vrijgezellenfeest. Actief, zonder dat je er moe van wordt.

Voor het solex rijden moet je 16 jaar of ouder zijn en in bezit van een brommercertificaat of rijbewijs i.v.m. de verzekering.
Werkplaats13 © 2019 | Gasthuisplein 13A, 8011 SB Zwolle | Sitemap | Website: Rootz*