Bel nu!

038 421 11 95
info@werkplaats13.nl
Gasthuisplein 13A
8011 SB Zwolle

Bubble Soccer + quizzen

We trappen deze dag af met de sportquiz. Sportief of niet, iedereen kan meedoen. Naast voetbal zullen er ook andere sporten aan bod komen tijdens de kennis- en doevragen. Welk team is het meest bekwaam en blaast het andere team weg tijdens het potje blaasvoetbal? En wie blijft het langst staan tijdens de fameuze petje op petje af vragenronde? Of wie gooit de dartpijl naar de overwinning?

Maar daar blijft het niet bij! Na de quiz is het tijd om jullie fanatisme te laten zien tijdens een uurtje Bubble soccer. Bubble voetbal is de nieuwste hype in Nederland afkomstig uit Scandinavie, het is een ludieke tak van voetbal waarbij de spelers een opgeblazen pak dragen dat als stootkussen dient. Kruip in de bubble en bots, beuk en rol iedereen omver zonder dat zij hiervan ook maar iets voelen! Geweldig toch? 

Bubble voetbal kan 4 tegen 4 en 5 tegen 5 gespeelt worden. Voor groepen tot 20 personen is de 4 tegen 4 variant ideaal! Door de korte speeltijd per wedstrijdje en mede door het doorwisselen zullen wij er voor zorgen dat iedereen zoveel mogelijk speeltijd krijgt. Voor groepen van 20 tot 30 peronen raden wij de variant 5 tegen 5 aan.
Werkplaats13 © 2019 | Gasthuisplein 13A, 8011 SB Zwolle | Sitemap | Website: Rootz*