Bel nu!

038 421 11 95
info@werkplaats13.nl
Gasthuisplein 13A
8011 SB Zwolle

Honeymoon make over

Heeft ieder gezicht een mooie kant? Jazeker! Tijdens dit uitje kom je daar wel achter. En gelukkig weet onze fotograaf deze kant ook altijd te vinden.

Dit vrijgezellenfeest is de ideale combinatie van ‘lekker tutten’ en prachtig gefotografeerd worden. Onder begeleiding van een visagist krijgt iedereen eerst een make over en vervolgens ondergaan jullie een echte fotoshoot. Bij mooi weer kan dit eventueel buiten, bijvoorbeeld bij 't Kerkbrugje of onder de Sassenpoort (als voorproefje op de bruidsreportage). Maar met behulp van professionele lampen kan de fotograaf ook bij druilerig weer goed uit de voeten.

Van iedereen wordt een mooie portretfoto geschoten en uiteraard ontbreekt de groepsfoto niet. Sommige mensen zijn zo fotogeniek dat we nog meerdere mooie plaatjes kunnen toesturen. Alles wordt jullie aangeleverd op een CD-rom (rechtenvrij). Daarna kun je ze naar hartenlust af laten drukken op bijvoorbeeld canvas, een koffiemok of wat dan ook. Ze zijn ook super leuk in een fotoboekje als herinnering aan deze onvergetelijke dag.

Werkplaats13 © 2019 | Gasthuisplein 13A, 8011 SB Zwolle | Sitemap | Website: Rootz*