Bel nu!

038 421 11 95
info@werkplaats13.nl
Gasthuisplein 13A
8011 SB Zwolle

Vijftig tinten pakket

Wij zorgen voor een warm welkom met kaarsjes, rozenblaadjes, muziekje en een glaasje prosecco. Daarna kunnen jullie zelfstandig aan de slag met het pakket. Met een boek vol citaten en belevenissen uit het 'echte boek' gaan jullie spannende tijden tegemoet…

Alles wat op deze dag gebeurt of gezegd wordt, blijft geheim. Jullie beginnen met een vragenvuur voor de bruid in spé tijdens de eerste ronde: 'prikkel je zintuigen'. Dan is het tijd voor het portret van de Godin. Een simpele schilderopdracht met geweldig resultaat. Vervolgens komt  'de speelkamer' aan bod. Laat je vooral verrassen door de pikante opdrachten. Niemand wordt in deze ronde gespaard.

Aansluitend is er de ronde 'hart en ziel'. Net als in het boek 50 Tinten Grijs stellen jullie een bedelarmband samen. Elke vriendin kan een symbool kiezen uit het zakje. De gekozen symbolen zorgen soms voor verhalen vol herinnering. En voor een lach en een traan staat er eventueel een doos tissues binnen handbereik ;-) Een luchtige en lachwekkende laatste ronde is de 'vijftig tinten quiz' als variant op 'ranking your friends'.

 

Werkplaats13 © 2019 | Gasthuisplein 13A, 8011 SB Zwolle | Sitemap | Website: Rootz*